Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در خصوص کرونا انگلیسی و مسری‌تر بودن آن توضیحاتی ارائه داد.

رضا فدایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه کرونای انگلیسی، فرمی از کووید ۱۹ جهش یافته است، اظهار کرد: ویروس کرونا انگلیسی مسری‌تر است، چرا که این ویروس دچار ۱۷ جهش ژنتیکی شده و جهش‌ها سبب افزایش چسبندگی بیشتر ویروس به سلول‌های بدن انسان می‌شود، این چسبندگی بیشتر ویروس را مسری‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس تحقیقات انجام شده گفته می‌شود که شدت بیماری‌زایی کرونای انگلیسی بیشتر از کووید ۱۹ نیست، در کشورهای اروپایی که امکانات پیشرفته مولکولی بیشتر و دقیق‌تری دارند، توانسته‌اند حضور این ویروس جدید انگلیسی را که به آن واریانت جدید می‌گویند، شناسایی کنند.

۴۰ کشور کرونای انگلیسی درگیر کرونای انگلیسی شده‌اند

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۴۰ کشور اعلام کرده‌اند که کرونای انگلیسی در کشورشان دیده شده است، چرا که ویروس‌های تنفسی راه خود را به جوامع مختلف باز می‌کنند.

وی با اشاره به اجتناب‌ناپذیر بودن سرایت و انتشار ویروس کرونای انگلیسی در سراسر دنیا، تصریح کرد: مسئولان باید در مبادی ورودی کشور و استان پروازهای مستقیم و یا غیرمستقیم که از انگلیس می‌آید را بررسی کنند و بیماریابی را از فرودگاه‌ها شروع کنند، البته که انتشار ویروس اجتناب‌ناپذیر است.

موارد کرونای انگلیسی را انستیتو پاستور شناسایی می‌کند

فدایی با توضیح اینکه در استان‌ها نمی‌توان به تنهایی ویروس کرونای انگلیسی را شناسایی کنیم، اضافه کرد: باید موارد مشکوک و یا افرادی مبتلا به کرونایی که به اروپا سفر کرده‌اند را بررسی و نمونه‌گیری کنیم و به انستیتو پاستور ایران بفرستیم و آنجا با امکانات خاصی که وجود دارد، تشخیص می‌دهند که کدام نوع ویروس کرونا فرد را مبتلا کرده است، در استان تاکنون موردی از واریانت انگلیسی گزارش نشده است، موارد ابتلای افراد به کرونای انگلیسی هم که در کشور مشخص شده، در انستیتو پاستور مورد بررسی قرار گرفته است.

استقرار تیم شناسایی کرونا در فرودگاه اصفهان

وی با اشاره به تمهیداتی که در فرودگاه اصفهان اندیشیده شده است، گفت: تیمی در فرودگاه اصفهان مستقر است و مسافرانی که با پروازهای واسط از اروپا می‌آیند را بررسی و از آن‌ها نمونه‌گیری می‌کنند، تاکنون نیز موردی گزارش نشده است.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان ادامه داد: علائم کرونای انگلیسی با کووید ۱۹ تفاوتی ندارد و تنها از راه تست پیشرفته مولکولی می‌توان تفاوت را پیدا کرد.

کد خبر 467060

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا ویروس کرونای انگلیسی شیوع کرونا آخرین اخبار کرونا کرونا انگلیسی قدرت سرایت کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کرونای انگلیسی استان اصفهان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۳۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی
  • تعویق بررسی جنایات جنگی انگلیس در افغانستان برای یک سال دیگر
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • یک سوال از بی بی سی ؛ چگونه نیکا بعد از تعرض و قتل، با مادرش تماس گرفت! | رسانه انگلیسی از جنازه نیکا شاکرمی چه می‌خواهد؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت