Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌‎ها-رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سه مورد قوی مشکوک کووید جهش یافته انگلیسی در اصفهان خبر داد و گفت: با توجه به آزمایشات انجام شده به احتمال قوی آنها مبتلا به کرونای انگلیسی هستند و بعید به نظر می‌رسد که آزمایش نهایی آنها منفی باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، طاهره چنگیز شامگاه امشب در جمع اصحاب رسانه با اشاره به ورود کرونای انگلیسی به استان اصفهان اظهار داشت: امروز تست سه نفر بیمار مراجعه کننده با پرایمر تشخیص دهنده کووید انگلیسی مثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک کودک 9 ساله اصفهانی که به صورت سرپایی مراجعه کرده و دیگری آقای 76 ساله فلاورجانی که در بیمارستان فلاورجان بستری است  و نفر سوم هم مشکوک قطعی به کرونای انگلیسی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای تشخیص نهایی، نمونه به تهران ارسال می‌شود، گفت: ولی با توجه به آزمایش انجام شده این دو نفر مشکوک به ابتلا به کرونای جهش یافته هستند و بعید به نظر می‌رسد که آزمایش نهایی آنها منفی باشد.

وی ادامه داد: ردیابی تماس‌ها در حال انجام است و تمام کسانی که با این افراد بوده‌اند مورد آزمایش قرار گرفته‌‌اند و تاکنون این سه نفر ردیابی شدند و بیش از 100 نفر از کسانی که با این 3 نفر در تماس بودند مورد تست قرار گرفتند که نتایج تست فردا اعلام می‌شود.

وی با اشاره به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی اظهار داشت: زنگ خطر برای مراعات دستورالعمل‌ها و به ویژه خودداری از تردد بیجا، تجمع در محل‌های سر بسته، استفاده از ماسک نواخته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: عطسه زدن، سرفه زدن، صحبت کردن، خندیدن میزان پاشش قطرات تنفسی را بیشتر می‌کند بنابراین در اماکن سر بسته حتی با وجود ماسک برای جلوگیری از ابتلا به بیماری صحبت نکنند.

شناسایی نخستین فرد مبتلا به کرونای انگلیسی در مشهدجواب تست نخستین مورد مشکوک به کرونای انگلیسی در کاشان منفی شدرئیس انجمن ویروس شناسی ایران: برای جلوگیری شیوع کرونای انگلیسی راهی جز رعایت پروتکل‌های بهداشتی نداریم

‌انتهای پیام/ز 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • شبکه خبر هک شد؟ گزارش ویژه صداوسیما درباره پخش صوت مشکوک در پخش زنده! + ویدئو
  • ببینید | شبکه خبر هک شد؟ گزارش ویژه صداوسیما درباره پخش صوت مشکوک در پخش زنده!
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد