Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، فرزین خوروش عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: افراد پنج تا ۱۷ ساله در مواجهه با ویروس قبلی کرونا کمتر علامت دار و مبتلا می‌شدند، اما شانس ابتلای آن‌ها به ویروس جهش یافته انگلیسی بیشتر است.

او با اشاره به دیگر ویژگی‌های خاص ویروس جهش یافته انگلیسی، اظهار کرد: میزان انتقال این ویروس نسبت به کرونای قبلی ۳۰ تا ۷۰ درصد بیشتر و شانس پیشرفت و شدت بیماری نیز تا ۳۰ درصد بالاتر است بطوریکه ممکن است ریه افراد ناگهانی گرفتار آن و به مرگ منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این پزشک متخصص با تاکید بر اینکه ویژگی‌های ویروس جهش یافته انگلیسی، اهمیت آن را دو چندان می‌کند و باید راه‌های انتقال آن را جدی‌تر بگیریم، تصریح کرد: روش‌های انتقال ویروس در گونه جهش یافته انگلیسی تغییر نکرده و لازم است مردم همان چهار اصل رعایت فاصله اجتماعی یک و نیم تا ۲ متر، شستن دست و ضد عفونی کردن آن، ماسک زدن و قرنطینه کردن افراد مبتلا را رعایت کنند.

استاد گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه از نظر بالینی هیچ تفاوتی بین ویروس جهش یافته انگلیسی و کرونای قبلی وجود ندارد، گفت: تب، سر درد، لرز، بدن درد، خستگی، ضعف، سُرفه، تنگی نفس و اختلال بویایی از جمله علائم بالینی آن است.

خوروش با اشاره به اینکه تشخیص ویروس جهش یافته نیاز به آزمایش‌های تخصصی تری دارد، اظهار امیدواری کرد که با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط مردم از گسترش آن جلوگیری شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با بیان اینکه برای ایجاد ایمنی گسترده در جامعه باید ۶۰ تا ۸۰ درصد مردم علیه کرونا واکسینه شوند تا انتقال ویروس متوقف شود، تاکید کرد: اگر فردی شانس تزریق واکسن کرونا را دارد باید آن را دریافت کند.

او با اشاره به اینکه تا کنون هیچ عارضه جدی و حادی از انواع واکسن کرونای تولید شده در جهان گزارش نشده است، خاطرنشان کرد: تا کنون عوارض جدی در تزریق واکسن اسپوتنیک وی روسی نیز دیده نشده است بنابراین نگرانی از عوارض حاد نداریم.

به گفته او، ویروس کرونا با هیچکس شوخی ندارد به همین دلیل افراد نباید خود را از شانس تزریق واکسن محروم کنند.

خوروش با اشاره به اینکه واکسن کووید ۱۹ به ایمنی در مقابل بسیاری از ویروس‌های کرونای جهش یافته منجر می‌شود، تصریح کرد: در زمان حاضر در هیچ کجای دنیا قدرت انتخاب برای این واکسن وجود ندارد.

نخستین موارد کرونای جهش یافته انگلیسی اوائل اسفند امسال در استان اصفهان شناسایی شد و بر اساس آخرین اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تا کنون حدود ۱۴ مورد ابتلا به این ویروس شناسایی شده است.

در حال حاضر حدود ۴۰۰ بیمار دارای علائم ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان اصفهان بستری هستند که حدود ۷۰ نفر آن‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرونای انگلیسی رعایت شیوه نامه های بهداشتی واکسن کرونا ویروس جهش یافته انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۴۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟

هانیه شهرابی فراهانی، روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل با ثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ختافه به دنبال تمدید قرارداد قرضی میسون گرینوود
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شانس بالای رم برای خرید آزمون؛ رونمایی از ۲ مشتری دیگر ستاره ایرانی
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد