Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@23:55:08 GMT

خطر افزایش آمار کرونای انگلیسی در کمین اصفهان

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۵۳۹۶

خطر افزایش آمار کرونای انگلیسی در کمین اصفهان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مواردی که اخیرا از ابتلا دیده می‌شود، عمدتا از نوع کرونای انگلیسی است و اکنون در برخی شهرستان‌ها کمتر از چند روز ممکن است با یک انفجار شدید تعداد بیماران مواجه شویم که دلیل اصلی آن افزایش سرایت‌پذیری و بیماری‌زایی ویروس نوع انگلیسی است که شاهد شروع آن هستیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، طاهره چنگیز در گفت‌وگو با اخبار شبانگاهی شبکه اصفهان، در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان اصفهان، اظهار کرد: وضعیت کرونا ویروس در استان اصفهان در حالت هشدار است، زمانی که قرار است با پیک جدید کرونا روبرو شویم، ابتدا تعداد تست‌های مثبت افزایش می‌یابد، در مرحله بعد تعداد بیماران سرپایی افزایش خواهد داشت و بعد از آن افزایش بیماران بستری و در نهایت تعداد فوتی‌ها افزایش می‌یابد و مجموع این وقایع نشان‌دهنده نزدیک شدن به خیز جدید بیماری کووید ۱۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تست‌های مثبت کرونا ۳۴ درصد افزایش داشته است

وی ادامه داد: در حال حاضر با افزایش تعداد مراجعان که تست کرونای آن‌ها مثبت می‌شود، روبرو هستیم، به طوری که در هفته اخیر نسبت تست‌های مثبت کرونا در استان از ۲۴ درصد به ۳۴ درصد افزایش داشته است و این یعنی وقوع یک طوفان کرونایی نزدیک است و باید مراقبت‌ها و رعایت‌ها بیشتر شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: ابتلای اطرافیان بیماران بستری نیز افزایش یافته است و موارد فوت هنوز افزایش نداشته، اما کاهش موارد فوتی که اکنون داریم، ناشی از مراقبت‌هایی است که قبلاً در دی و بهمن ماه انجام شده است.

وی با اشاره به وضعیت شهرستان‌های استان اصفهان در مقابله با شیوع کرونا ویروس، تصریح کرد: بیشترین موارد بروز بیماری کووید ۱۹ را در گلپایگان، خوانسار، لنجان، شاهین‌شهر، لنجان، سمیرم، نطنز، مبارکه و اصفهان داریم، مواردی که اخیراً از ابتلاء به کرونا ویروس مشاهده می‌شود، از نوع کرونا ویروس با جهش انگلیسی است و باید بدانیم رفتار ویروس کرونا ویروس ووهان و کرونا ویروس با جهش انگلیسی متفاوت است و در خیزهای قبلی افزایش موارد ابتلاء، بستری و فوت تا مدت زمانی به طول می‌انجامید، اما اکنون کمتر از سه یا چهار روز در خوانسار و گلپایگان با یک انفجار شدید تعداد بیماران مواجه خواهیم شد که دلیل اصلی آن افزایش سرایت‌پذیری و بیماری‌زایی ویروس نوع انگلیسی است که شروع آن را در فریدن نیز می‌بینیم.

عملاً وارد موج چهارم شده‌ایم

چنگیز گفت: در اغلب شهرستان‌های استان تعداد تست‌های مثبت کرونا رو به افزایش است، دلیل عمده این افزایش‌ها نیز بی‌احتیاطی، مسافرت‌ها، تجمع‌ها و ترددهای غیرضروری است که در آخر اسفند ماه انجام شده است و اگر در هفته اول فروردین نیز دید و بازدیدها، مسافرت‌ها و تجمعات ادامه داشته باشد، وضعیت افزایش بیماری شدیدتر خواهد شد و ادامه این روند می‌تواند منجر به افزایش مرگ‌ومیر در هفته‌های پایانی فروردین شود.

وی با تاکید بر اینکه اولین مدافع سلامتی هر فردی خود او است، افزود: ساده‌ترین راه دفاع از خود استفاده از ماسک، خودداری از تجمع به ویژه در محیط‌های سربسته است، در هفته‌های اخیر بیشتر موارد ابتلاء، ابتلای خانوادگی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: شهرستان گلپایگان در وضعیت قرمز و ۳ شهرستان مبارکه، لنجان و خوانسار نیز در وضعیت نارنجی قرار دارند، اگر رعایت‌ها همچنان کم‌رنگ باشد، سایر شهرستان‌ها نیز در وضعیت قرمز و نارنجی قرار می‌گیرند، شهرستان‌های چادگان، تیران، اردستان، فلاورجان، شاهین‌شهر و میمه شهرستان‌هایی هستند که به نظر می‌رسد وضعیت شکننده‌تری دارند، هر منطقه و نقطه‌ای می‌تواند محل خطر باشد و ممکن است با یک انفجار شدید بیماران مبتلا به کرونا روبرو شویم و باید بدانیم عملاً وارد موج چهارم شده‌ایم.

کد خبر 483004

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا در اصفهان اخبار کرونا در اصفهان آخرین آمار ابتلا به کرونا در اصفهان شیوع کرونا در اصفهان آمار کرونا در اصفهان وضعیت کرونا در اصفهان کرونای انگلیسی شیوع کرونای انگلیسی شیوع کرونا انگلیسی کرونای انگلیسی در اصفهان کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا عدم رعایت پروتکل های بهداشتی تست کرونا افزایش ابتلا به کرونا شیوع بیماری کووید۱۹ کووید ۱۹ طاهره چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تست های مثبت کرونا ویروس شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۵۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فراق از تحصیل

  این تعداد بنا به گزارش مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۱ به تعداد ۹۳۰ هزار دانش‌آموز رسیده است. در همین گزارش اشاره شده ‌یکی از معضلات اصلی در مواجهه با این مسأله، فقدان آمار جامع و شفاف از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آنان است.به همین دلیل گمانه‌زنی و فرضیه‌پردازی درباره علت‌های پدیده بازماندگی از تحصیل همچنان ادامه دارد. برخی تفاوت بازماندگی از تحصیل در میان دختر و پسر را قابل توجه نمی‌دانند، در حالی‌که عده‌ای  آن را مؤثر می‌دانند و بعضی‌ها نیز عوامل آن را بسته به منطقه، جنس، مقطع تحصیلی و... متنوع می‌دانند. مثلا ممکن است در یک منطقه فرهنگ طایفه‌گرایی و نگاه‌های جنسیتی باعث بازماندگی از تحصیل شده باشد اما در منطقه‌ای دیگر وضعیت اقتصادی و چند‌زبانه‌بودن کودک در بازماندنش از تحصیل مؤثر باشد. در مطالعات مربوط به بازماندگی از تحصیل، معمولا از دو پدیده «بازماندن از تحصیل» و «ترک‌تحصیل» برای کسانی که در سن تحصیل قرار دارند(جمعیت لازم‌التعلیم) صحبت می‌شود. برای هر دو پدیده نیز در یک دهه اخیر آمار گوناگونی ارائه شده‌است. به‌‌عنوان نمونه برای «بازماندن از تحصیل» در۱۰سال اخیر به اعداد متنوعی از صدهاهزار تا چندمیلیون نفر اشاره شده است. بخشی از این گوناگونی در آمار ناشی از شیوه محاسبه سن در جمعیت لازم‌التعلیم است. مقایسه سرشماری‌های اخیر نشان می‌دهد که بازماندگی از تحصیل در نیمه دوم دهه۸۰و نیمه اول دهه۹۰ روندی نزولی داشته است اما چنانچه از مطالعات اخیر مانند گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس بر‌می‌آید احتمالا در نیمه دوم دهه‌۹۰ و سال‌های بعد از آن، تغییر جهت داده و روند افزایشی پیدا کرده است. همین مسأله یک‌بار دیگر پژوهشگران را به جست‌وجو برای پی‌بردن به عوامل و زمینه‌های مؤثر در بروز آن فراخوانده است.

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • قصه فراق از تحصیل
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد