Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مصطفی رضایی صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: در شهر اصفهان بسیاری از صنوف دسته ۳ و ۴ مشغول به فعالیت هستند؛ درحالی‌ که در این شرایط باید تعطیل باشند و همه باید حمایت داشته باشند ولی بسیاری ازمردم شرایط را عادی می‌دانند، در حالی‌ که از هر ۱۰۰ آزمایش کرونایی ۹۳ درصد ابتلای به ویروس کرونای انگلیسی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به خطر این نوع ویروس، ادامه داد: قدرت سرایت کرونای انگلیسی ۷۰ درصد  و شدت آن و میزان مرگ‌ و میر آن ۳۰ درصد بیشتر است و گاهی کل اعضای یک خانواده‌ را بستری کرده‌است.

وی همراهی مردم را از عوامل موثر در کنترل این بیماری دانست و اظهار کرد: اگر مردم ۲ هفته شرایط سخت داشته باشند میتوان از این مرحله عبور کرد.

رضایی همچنین واکسیناسیون از دیگر راهکارهای مدیریت بیماری برشمرد و افزود: وزارت بهداشت با عقد قراردادها با برخی کشورها و همچنین تولید در داخل در صدد تامین واکسن مورد نیاز است و به استان نیز سهیمه‌ای تعلق گرفته که اولویت اول کادر درمان و افرادی است که با بیماران سرو‌کار دارند؛ گروه‌های آسیب‌پذیر از جمله سالمندانی که در خانه‌های سالمندان حضوردارند، پاکبانان، جانبازان آسایشگاه‌های جانبازان و  در مراحل بعدی قرار دارند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به توصیه‌های وزیر بهداشت در خصوص نرفتن به مسافرت در ایام‌ نوروز و همچنین برخی اظهار نظرهای دیگر تصریح کرد: انسجام در اظهار نظرها مردم را سردرگم نمی‌کند، ولی در عین حال ۱۵ هزار نفری که کرونای مثبت داشته‌اند در سطح کشور به مسافرت رفته‌اند در‌حالی که  کسی که علامت دارد باید در منزل بماند و این مسافرت‌ها ناشی از سهل انگاری خود ما است.

وی به تلاش مجموعه بهداشت استان در راستای آگاهی بخشی به جامعه اشاره کرد و ادامه داد: وظیفه برخورد با اصناف متخلف به عهده شما است و در عین‌حال مجموعه بهداشت استان در این زمینه اقدام کرده است ولی باید اذعان کرد که به تنهایی نمی‌توان امور را پیشبرد.

رضایی تاکید کرد: بسیج در همه موارد از جمله در رهگیری‌ها بیماران و به ویژه در طرح شهید سلیمانی فراتر از وظیفه همکاری و حضور موثر داشت و سایر دستگاه‌ها نیز می‌توانستند محکم‌تر وارد عمل شوند.

رضا فدایی نیز در این نشست با بیان اینکه شواهد افزایش روند صعودی کرونا در اسفندماه روشن بود، گفت: شرایط نوروز و رفت ‌و آمدها و محدود نکردن خوزستان که پیشتاز کرونای انگلیسی بود موجب موج جدید انتشار این ویروس شد.

مدیر گروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به فعالیت ۵۲ مرکز بهداشت درمان سرپایی بیماران کرونایی در سطح اصفهان، افزود: پیش از این میزان روزانه آزمایش مثبت کرونا در این مراکز ۳۰۰ نفر در روز بود که در حال حاضر به هزار و ۶۰۰ مورد در روز رسیده است که افزایش پنج برابری را نشان می‌دهد  و بعید است که تا ۲ هفته دیگر شیب صعودی متوقف و افقی شود.

وی اظهار کرد: یک هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستان استان توسط بیماران کرونا اشغال است در حالی که این میزان در بهمن به ۴۰۰ تخت کاهش یافته بود ولی به دلیل سفرهای نوروزی موج بیماری کرونا که در اکثر موارد کرونایی انگلیسی است، از خوزستان و بعد همه شهرهای کشور را فرا گرفت.

فدایی افزود: دورهمی‌های خانوادگی بسیار خطرناک است و لذا شهروندان از دیدارهای نوروزی معوقه و سر زدن‌ به بزرگان که چه بسا عامل قتل آنها شود، خودداری کنند؛ همچنین مرخصی افراد مبتلا به منزله حضور در قرنطینه و خانه است و لذا این افراد از سایر کارها خودداری کنند.

مدیر گروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه نگران نگران ‌نبودن مردم هستیم، تصریح کرد: آمار حاکی است در برخی آرامستان‌ها تدفین‌ها سه برابر شده است و خطر جانی بسیار جدی است ولی احساس خطر کم شده است و تا زمانی‌که مردم احساس خطر نکنند، نتیجه مطلوب به دست نمی‌آید.

وی با بیان در این شرایط رکن اول آگاهی مردم است، تاکید کرد: افرادی که علائمی مثل گلو درد، تب، سرفه‌ و امثال آن هستند حتما به مراکز درمان سرپایی یا پزشک مراجعه کنند ولی برخی به استراحت اکتفا می‌کنند و چه بسا بیماری در وجود آنها تشدید شود که نتیجه آن پر شدن تخت‌های بیمارستانی است.

فدایی تصریح کرد: با مثبت شدن نتایج آزمایش یک فرد در خانواده حتما بقیه افراد آزمایش دهند، اهمیت ضدعفونی‌ و رعایت دستورالعمل‌های کرونایی کرونا در این شرایط مضاعف است؛ سفرها و خروج و ورود به شهرستان‌های قرمز و نارنجی باید قطعا ممنوع شود.

مدیر گروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه نزدیک ۲۰هزار نفر واجد شرایط درمان و بهداشت نوبت اول واکسن خود را تزریق کرده‌اند، افزود: این واکسیناسیون از ۲۱ بهمن شروع شده است و هنوز کلیه کادر درمانی دریافت نکردند که در مرحله اول کادر درمان و کسانی که با بیماران کرونایی مرتبط هستند دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به ورود یک محموله ۷۰۰ هزار دُزی واکسن در کشور، گفت: در مراحل بعدی بیماران خاص، سالمندان، جانبازان، پاکبانان و امثال آنها قرار دارند و خوشبختانه تا کنون عوارضی خاصی وجود نداشته است.

منصور شیری نیز در این‌ نشست با بیان اینکه فقر در برخی جوامع عامل بروز مشکلات جسمی و در خطر افتادن سلامتی است، گفت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته بیشتر از فقر، بی‌عدالتی و احساس تبعیض سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.

مسؤول آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت استان اصفهان اظهار کرد: پاندومی کرونا موجب اختلاف بین کشورها در حورزه اقتصاد و سلامت بیشتر شود؛ گاهی فردی از حداقل معیشت برخوردار است و بنابر اموری ناچار می‌شود شغل خود را ترک کند که در این صورت علاوه بر سلامت خود، سلامت خانواده اش به خطر می‌افتد.

وی ادامه داد: امروز بی‌عدالتی در حوره کرونا مشهودتر است زیرا برخی کشورهای برخوردار یک چهارم واکسن جهان را تزریق کرده‌اند و  تا کنون ۶۸۰ میلیون دُز واکسن کرونا تزریق شده است.

شیری با اشاره به شرایط کرونایی کشور، گفت: متاسفانه در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که به اذعان مسوولان وزارت بهداشت و درمان و علوم پزشکی، نوروز امسال ۱۵ هزار نفر به رغم اطلاع از مبتلا بودن به بیماری کرونا به مسافرت رفته‌اند.

مسؤول آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت استان اصفهان ادامه داد: این تساهل‌ها دلایل متعددی دارد که ار جمله آنها پیام‌هایی است که مسوولان می‌دهند ولی دیگر جای مماشات و تعارف نیست و مردم باید این واقعیت عریان را ببینند که باید این آمار با عدد و رقم به مردم گوشزد شود.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان خوزستان بهداشت مرکز بهداشت استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۳۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • احتمال افزایش خروجی سد دز
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تخلیه ناشی از آبگرفتگی‌ منازل و معابر شهری اصفهان با ۱۰۰ تیم عملیاتی
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد